~ Welcome everybody ! Have fun here with us ! ~

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Impartiti | 

Love room~Happy world!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Node Layla
Admin

Data de inscriere: 02/05/2010
Varsta: 19
Localizare: Ploiesti

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Dum Iul 18, 2010 8:27 pm

Lucy striga pe masura ce se straduia sa-l scoata din masina .
- Esti un idiot , Shinichi , striga ea printre lacrimi , incercand sa-l faca sa isi revina . De ce ai facut asta ? Shin kun , uite-te la mine . Nu adormi ! Shin kun !
Nu stia ce anume sa faca . Era total panicata , nu stia cum sa-l ajute si pe masura ce hainele ei se umpleau de sange pe atat de disperata devenea . Cineva chema o ambulanta si atunci cand aceasta veni , Lucy urca langa Shinichi , refuzand sa-i dea drumul la mana .
- Shin kun , nu muri , te implor . Lacrimile ei ii udau fata lui Shin . Nu se putea opri din plans , era cu adevarat disperata . Mai ales ca totul se intamplase pentru ca el dorise s-o protejeze . Te rog , Shin kun , nu ma parasi...glasul ei era mai tanguitor ca niciodata .

Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you .
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.magicnight.rpgdynasty.net
Ayumi Kawazaki

Data de inscriere: 09/06/2010
Varsta: 17

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Dum Iul 18, 2010 8:39 pm

Baiatul isi deschise usor ochii crapand parca revenindu-si dintr-un cosmar.
-Lucy nu pleca...mi-ai salvat viata esti un inger.spuse el strangand-o cu toata forta ramasa de mana.
-Nu scapi asa repede de mine spuse el inchizand ochii.Cu o ultima suflare...-Lucy,te iubesc...

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Dum Iul 18, 2010 8:44 pm

- Faceti ceva , zbiera ea , privindu-i dezorientata pe medici . Nu-l lasati sa plece de langa mine , va rog...plangea in continuare , incercand sa-l impiedice pe Shinichi sa adoarma . Shin kun , daca ma parasesti nu te voi ierta vreodata . Shin kun , ramai , te iubesc mai mult decat orice pe lume . Nu ma lasa singura . Nu acum cand am ajuns sa te iubesc atat de mult . Shin kun ... Incepea sa nu-si mai simta corpul din cauza incordarii .

Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you .
Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Dum Iul 18, 2010 8:55 pm

-Stai linistita ramn aici sufletel...spuse el cu ochii inchisi.Impreuna pt totdeuna si intra in sala de operatie.Acesta se gandea la Lucy.
In sala de operatie o prinse usor de mana pe o asistenta.
-Va rog sa aveti grija de Node Lucy va rog...dupa care acesta inchise ochii.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Dum Iul 18, 2010 9:01 pm

Lucy era practic lipita de usile ce duceau inspre sala de operatie pentru ca nu avea voie acolo . Era moarta de griji si nu stia cum sa faca timpul sa treaca mai repede . Isi dorea ca Shinichi sa fie bine , sa supravietuiasca operatiei si se ura pe sine pentru ca nu era langa el si pentru ca nu reusea sa-l ajute cu absolut nimic . Era mai nelinistita ca niciodata si singurul lucru pe care si-l dorea era sa ajunga la el sa fie langa el in fiecare clipa a vietii lui si ei . Cum de se intamplase asa ceva ? De ce lor ?

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Lun Iul 19, 2010 4:38 pm

Baiatul isi revenea din anestezie si doctorul permise sa intre vizitatorii.Baiatul trecuse cu bine operatia si se pare ca singura problema fusese pierderea sangelui.Inima lui o voia pe Lucy
-Lucy! se trezise el brusc strigand numele fetei.Ii era teama daca este bine sau nu...Isi facea griji si nu putea sta linistit.Imaginea lui era infioratoare fata plina de lacrimi, nu stia exact dece de durere trsitete sau grija...sau poate umpic din fiecare.Disperare!Inima ii batea tare si mainile ii tremurau.Simtea ca vrea sa opreasca totul cumva si sa uite totul,imposibil!
-Lucy te iubesc.gandi el...acest gand linistindu-l putin.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Lun Iul 19, 2010 6:07 pm

Lucy asteptase langa usa lui in tot acel timp , dorindu-si doar sa fie langa el cat mai repede . In momentul in care doctorul iesise de acolo , dorise sa se repeada inauntru , dar il auzi strigand-o si tresari , oprindu-se . Era asa disperat din cauza ei si ea...nu avea puterea necesara sa-l raneasca din nou si nu acum...se opri , sfarsind prin a se sprijini de usa incercand sa se calmeze .

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Mar Iul 20, 2010 7:15 pm

-Lucy? Lucy! Lucy... si incepu sa planga incet.Lucy a mea,iarta-ma te rog.Esti bine? spuse el sufland greu.Zimi daca esti bine spuse el parca cu ultima suflare.Ridica mana spre usa unde era Lucy dar nu o putu tine mult timp in aer si ii cazu incet pe pat.
-Lucy...iarta...-ma...

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Mar Iul 20, 2010 7:34 pm

Lucy nu se putu abtine sa ramana acolo . Nu era atat de lipsita de suflet incat sa-l lase sa se chinuie in acel fel , n-o lasa sufletul , nu putea . Navali in camera , privindu-l inca din prag , usor incremenita . Faptul ca era acoperit in atatea bandaje o descuraja complet . Era numai vina ei ...sentimentul de vinovatie era ingrozitor de apasator , o facea sa isi piarda calmul .
- Imi pare atat de rau , atat de rau pentru ca a trebuit sa treci prin asta din cauza mea . Regret , Shinichi kun .

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Mar Iul 20, 2010 7:43 pm

-Nu este vina ta scumpa mea adorabila...zise el zamdind usor.E vina mea...dar macar esti bine..spuse el prinzand-o de mana si manganind-o incet.Imi pare rau promit ca ies repede de aici si facem ce vrei tu..Te rog sa ma saruti zise el incet si rosind,clasic.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Mar Iul 20, 2010 7:57 pm

Lucy tremura din cap pana in picioare , temandu-se ca orice atingere a sa avea sa-l franga pe Shin , dar ardea de dorinta de-al acoperi de saruturi prelungi si pasionale , de a-l avea in bratele ei . Isi atinse usor buzele de ale lui , simtindu-si lacrimile gata sa izbucneasca . In momentul in care asta se intampla , chipul lui Shin kun se uda imediat de lacrimile ei .
- Imi pare rau , mi-am promis ca nu voi plange , nu sunt puternica...nu pot sa cred ca esti plin de bandaje , sunt asa prostuta uneori ...

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Vin Oct 01, 2010 11:25 pm

-Da esti prostuta intr-un sens unic si adorabil...cum nimeni nu o mai face.Don't worry...spuse baiatul calm managaindu-i chipul atat de palid.De cand nu ai dormit Lucy? a intrebat acesta ingrijorat.Imi fac griji...Nu te englija doar pentru ca eu mai stau putin pe aici...Ne? Haide vino incoace am zis eu strangand-o in brate si incercand s-o clamez.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Vin Oct 01, 2010 11:29 pm

Cum puteam sa fiu calma cand el era atat de ranit ? Si cand in ciuda tuturor el inca imi dorea prezenta ? De ce aparusem in viata lui si-l distrusesem ?
- Imi pare rau . Imi pare rau...imi pare.....am tacut .

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Vin Oct 01, 2010 11:33 pm

I-a pus mana usor la gura si i-a sters lacrimile.
-Daca iti mai ceri scuze odata nu te voi ierta...Nu e vina ta si o stii prea bine.Si daca nu o stii o aflii acum,draga Lucy.Uite ce este...nu are cum sa fie vina ta ok? Haide...calmeaza-te.Am nevoie de tine happy ca sa fiu si eu bine ne?

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Vin Oct 01, 2010 11:38 pm

Lucy dadu usor din cap , straduindu-se sa se potoleasca . Abia se trezise si nu-si dorea sa-l scoata din fire acum si in acel fel . Desi stia ca el nu se putea enerva pe ea niciodata . Era prea dulce .
- Ce-ti pot aduce , Shin kun ? Spune-mi orice iti doresti . Voi indeplini .

Sus In jos

Love room~Happy world!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 10 din 12Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Pitbull-Hotel Room Service
» Doza de has :)) I love this clip, sper sa va placa
» Premii World Cup
» Celestial-World
» Grupa B World cup