~ Welcome everybody ! Have fun here with us ! ~

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Impartiti | 

Love room~Happy world!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Node Layla
Admin

Data de inscriere: 02/05/2010
Varsta: 19
Localizare: Ploiesti

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 10:50 am

Lucy isi retrase mana , gandindu-se pret de cateva clipe .
- Cred ca ar trebui sa inceapa acum curand . Wow , chitara electrica ? Extraordinar , exclama ea , incantata . Pianul i se parea cel mai bun instrument , dar adora si chitara , mai ales pe cea electrica .

Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you .
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.magicnight.rpgdynasty.net
Ayumi Kawazaki

Data de inscriere: 09/06/2010
Varsta: 17

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 11:00 am

-Eu eu multumesc mult ,esti adorabila! Ai vrea sa ramai cu mine la curs,bineinteles daca nu esti ocupata nu as vrea sa te retin.Dar avand in vedere ca astazi e curs scurt ai putea dupa sa-mi arati unde sunt si celelalte clase, cum spuneam daca nu te deranjeaza,si face o fata bleaga.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 11:07 am

- Wiiiz , desigur ca raman . Mi-ar face mare placere sa iti ascult muzica . Plus ca daca vrei , iti fac turul scolii dupa aceea si iti arat imprejurimile si prin oras daca nu ai cumva pe altcineva pentru asta . Mi-ar face mare placere , asa ne vom cunoaste mai bine corect ? Lucy il privi cu ochi mari , zambind larg .

Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you .
Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 11:12 am

-Awww* si rosii brusc* mu-multumesc mult de tot si imi pare rau ca ma balbai intodeauna am fost mai timid.Esti foarte draguta, chiar ai face toate acestea pentru mine?Yupii*si incepe sa zambeasca .Ti sa spus vreodata ca ai niste ochi superbi?^__^ spuse acesta vizibil rusinat\\\.\\\

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 11:15 am

off : scumpo , un mic sfat : in rpg nu se pun smile-uri de niciun fel , totul se face in cuvinte si chestii astea : *rosii , ce o mai fi * se descriu de asemenea in cuvinte ca e ca intr-un roman stii colectiv >Very Happy< le transformi in replici de obicei :*:*

Lucy vru sa spuna ceva , rosind de placere desigur , dar nu avu ocazia pentru ca participantii de la cursul de chitara incepura sa-si faca aparitia , unul dintre ei nefiind atent si impingand-o in Shinichi . Lucy isi pierdu echilibrul , cazand in bratele baiatului .

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 11:26 am

off : Haaaii gomenee vezi spuse Yurie ca nui asa inteligenta:P mai am de invatat!>Very Happy<>Very Happy< arigatoo pt sfat!

Baiatul devenise emotionat si o prinse repede pe fata,pentru a nu patii ceva.Acesta o privii in ochi.
-Esti in regula? intreba acesta rosu.Sper ca acel baiat nu te-a ranit si i-a zambit calduros.Acesta o lua in brate si o puse pe un scaun.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 12:37 pm

Lucy chicoti , punandu-i mana pe obraz si mangaindu-l delicat .
- Multumesc , sunt bine . Am cazut in bratele tale doar . Multumesc , Shin-kun , esti adorabil . Nu te mai ingrijora atat , nu mor de la o cazatura . Iarta-ma daca te-am lovit in cadere .

off : te descurci perfect scumpo , crede-ma >Very Happy< inveti repede

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 12:56 pm

*Gata sa ia foc*-Eu eu esti..adica sigura ca esti ok? Eu ce vreau sa zic nu ca ai putea sa patesti ceva dar esti asa delicata m-am ingrijorat putin.Si ii prinde mana usor.Esti foarte calda...si se inrosii mai rau ca deobicei.Simtii cum manuta fragila si calda a fetei il atingea.Parca era intrun vis.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 4:38 pm

Lucy incepu sa roseasca si ea vazandu-l cat de ingrijorat era . Se purta atat de timid si totusi totul era intr-un mod total adorabil .
-Shin kun , ti-a inceput lectia , spuse ea razand incurcata si aratandu-i profesorul care se holba enervat la ei doi .

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 5:15 pm

Baiatul parea destul de incurcat dar si deranjat de sosirea profesorului.Rusinat o lasa pe fata jos.
-Multumesc,spuse acesta clipind usor.Se aseza in banca si lua notite imediat cum incepu sa dicteze profesorul partea de teorie.
Profesorul il ruga pe baiat sa dea o reprezeb=ntatie la chitara.
-Dar dar eu...si schita un zambet ciudatel.Ii era teama sa nui creeze o impresie proasta noii sale prietene.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 5:28 pm

Lucy il incuraja din priviri . Abia astepta sa-l aude cantand la chitara . Putea paria ca era bun , nici prin cap nu-i trecea ca baiatul era incepator .
- Poti s-o faci , sopti ea , facandu-i cu ochiul si asteptand .

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 5:36 pm

Baiatul prinse curaj numai decat si ii facuse de asemena cu ochiul.Isi acorda chitara pentru cateva secunde si incepu sa cante o balada.Se uita frumos la micuta care statea pe scaun.Melodia incepuse sa aibe un ritm mai alert si profesorul parea fermecat.Versurile erau compuse de el pe loc ,dar nici ca si-ar fi dat cineva seama.
Cand canta baiatul era prins in lumea lui,care pana acum se parea ca nu avea nicio portita de scapare.Totul s-a schimbat in ziua aceea,cand acei ochi atat de fermecatori i-au dat o cale de eliberareo portita de scapare.Melodia se terminase pe nesimtite si clopotelul se auzii de asemenea.profesurol ii admira talentul si il accepta la cursul sau.
-Esti atat de kawaii! Daca nu erai acolo sa ma incurajezi nu as fi reusit,spuse acesta rusinat si puternic emotionat.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 5:41 pm

Lucy il imbratisa direct , ridicandu-se pe varfuri ca sa ajunga la el . Melodia patrunsese pur si simplu in mintea ei si avea sa ramana acolo mult timp de acum incolo . Era total impresionata de acest nou vecin al ei . Atat de dulce ... nici nu-i venea sa creada ca putea exista un baiat asa . In viziunea ei , toti baietii erasu niste javre .
- Ai cantat extraordinar , ii sopti la ureche . Sunt total impresionata , esti cu adevarat talentat .

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 5:47 pm

Acesta dadu un blush ata de mare incat credea ca pana si fata observa.
-Eu eu imi pare rau..ma emotionez repede...dar nu astepta si o imbratisa si el pe fata.Mirosul ei atat de mirobolant il incanta...totul la aceasta fiinta il incanta.O privea precum o floare de primavara,nepretuita...un inger! Acest cuvant ii umbla prin minte mereu cand ii zarea ochii.Cuvintele spuse de fata il impresionasera...
-Uite cine vorbea un maestru cu pianul...esti o fiinta extraodinara..si o stranse si mai tare, negandindu-se ca poate sufoca biata fiinta.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 5:55 pm

Lucy nu se lasa nici ea mai prejos . Erau in mijlocul drumul , al holului scolii si pentru prima oara in viata ei pur si simplu nu-i pasa . Stransoarea baiatului ii dadea mana libera sa faca la fel . Shin kun o facea sa se atat de vesela incat intreaga lume parea sa raspunda chemarii ei . Poate ca pana acum persoanele care erau atat de timide o iritau , dar nu si micutul asta care era mai inalt decat ea dar nu conta .
- Eu cred ca este adorabil sa fii timid .

Sus In jos

Love room~Happy world!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 12Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Pitbull-Hotel Room Service
» Doza de has :)) I love this clip, sper sa va placa
» Premii World Cup
» Celestial-World
» Grupa B World cup