~ Welcome everybody ! Have fun here with us ! ~

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Impartiti | 

Love room~Happy world!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Ayumi Kawazaki

Data de inscriere: 09/06/2010
Varsta: 17

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 6:53 pm

Acesta pleca putin capul si se rusina...
-Cuvintele tale ma incanta, vorbesti atat de frumos, de elegant.Voia sai zica ca este fermecatoare frumoasa si o prezenta uimitoare,dar cuvintele parca nui puteau iesii pe gura.
Incercand sa-si acopere roseata o intreba:
-Ai vrea sa mergem si sa vizitam si restul?Si zambii larg inchizand ochii.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Node Layla
Admin

Data de inscriere: 02/05/2010
Varsta: 19
Localizare: Ploiesti

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 6:55 pm

Lucy ii dadu drumul . Il atacase prea repede , realiza asta acum .
- Iarta-ma , Shin kun , pur si simplu nu m-am putut abtine . Hai sa vizitam restul , nu e atat de mult de vazut oricum .

Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you .
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.magicnight.rpgdynasty.net
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 7:14 pm

-Nu ai dece sa-ti ceri iertare daca imi permiti *si isi mutase privirea rusinat in alta parte* mia placut mult imbratisarea ta...Si si si da da sa mergem sa vizitam..nu cred ca conteza ca nu sunt multe de vizitat e special caci este cu tine.Abia astept sa aflu mai multe despre tine si noul loc unde m-am mutat.imi face o deosebita placere sa stau cu tine *si duse mana la gat si se rusina*.Esti foarte kawaii Lu-chan pon!

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 7:18 pm

Lucy incepu sa rada cu pofta . adora felul de a fi al baiatului . Se ridica pe varfuri din nou si-l saruta pe obraz .
- In regula , Shin kun , sa mergem . Ii intinse mana , fiind prima oara cand era atat de sociabila cu cineva care pe deasupra era si baiat . Ceilalti aveau sa-si faca impresii gresite dar nu conta .

Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you .
Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 7:32 pm

Baiatul se emotionase,nimeni nu fusese niciodata asa de dragut cu el si nii nu se imprietenise atat de repede cu cineva.Se atasase practic de sufletul pur al fetei.Duse mana ,din instinct, pe locul unde primise sarutul si parca simtise sentiomentele sincere si profunde ale fetei.II raspunse si el sarutand-o pe frunte si ii prinse mana hotarat dar si rusinat.
-Haaii! Sa mergem spuse acesta entuziast.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 7:36 pm

- Cred ca te vreau numai pentru mine acum , bombani ea , uitandu-se la el ca la un ursulet . Nu stiu ce mi-a venit sa spun asta , dar vorbesc serios . Promite-mi ca diseara iei cina la mine . Esti nou si ar fi mai bine sa nu stai singur o perioada . Ce crezi ?

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 8:06 pm

-Yay! caci baiatul nu-si putu stapanii topaitul.Dupa acesta*topaitu' adica*se rusina.
-Dar practic sunt deja al tau si ii zambi larg punandu-i o mana pe umar ,vb serios *puppy eyes*.Kireeee esti adorabila!Promit ca iau cina cu tine desii ma simt prostut *si zambeste tembel* eu trebuia sa te invit *lacrimi anime*Imi pare rau...Baka Shin...si parea destul de speriat..desii asta fiind impropriu spus.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 8:09 pm

Lucy pur si simplu simti o dorinta tembela sa-i sara in brate si sa nu-i mai dea drumul . Ori se atasa de el ori se indragostea . Nu stia cel de-al doilea sentiment ... nu asa cel putin . Tot ce era legat de asta .. ei bine isi amintea doar franturi si astea reprezentau durere . Zambi retras putin , dorind sa indeparteze totul . O lua inainte , explicandu-i pe rand locurile .

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 8:26 pm

Baiatul observa zambetul trist al fetei dar icnerca sa para cat mai zapacit si so faac sa rada.Era fermecat si vesel si plin de viata.Locurile il fascinau foarte putin dar felul fetei de a vorbii si de a fi il cucerisera.Avea o sclipire in ochi pe care nimic nu o putea distruge.Parea ca incepe sa simta ceva profund pentru aceasta fetita adorabila.
-Uhuuu cea mai kawaii zii! Yuppy monkeyyy miauu!incerca acesta so faca sa zambeasca

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 8:35 pm

Lucy zambea pentru ca se simtea bine in preajma lui Shinichi . Era un baiat plin de viata cum rareori intalnea ea sau oricine altcineva . Era atat de adorabil incat de cate ori avea ocazia isi lasa capul pe mana lui , alintandu-se . Se purta cum nu se purtase niciodata .
- Spune-mi ,Shin , de ce te-ai mutat aici ? intreba ea incet , ridicand privirea . Un baiat ca tine sigur se intelege bine cu toata lumea oriunde si deci de ce aici ?

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 8:42 pm

-Aw esti lafel de dulce precum un pisoi, spuse acesta vesel.Ei bine...este este o poveste mai lunga.Stii eu m-am nascut destul de departe de aici in Shuemitsu e la vreo 180 de km de Tokyo.*rade incet* Cu oricine zici? Eram destul de greu de suportat in oraselul meu, spuse el calm,deoarece eram mai bun ca ceilalti elevi.Ochii lui se intristara...am vrut sa ma departez de familia mea pur si simplu!

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 8:59 pm

Lucy ii stranse mana intre degetele sale . Ii putea intelege sentimentele foarte bine asa ca nu insista asupra subiectului .
- O sa fie bine aici , o sa uiti curand tot ce te facea sa suferi acolo , spuse ea cu o siguranta greu de contestat . Imi pare rau ca ti-am amintit , scumpule . Rosi fara sa-si dea seama .

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Joi Iun 10, 2010 9:24 pm

Baiatul stranse si mai tare mana,nu voia sai mai dea drumul dorea sai spuna tot ce avea pe inima se simtea in siguranta alaturi de ea...
-Stai linistita micuto spuse el ambind.Ideea e ca parintii mei erau destul de ocupati si ma simteam oarecum in plus acolo spus el plecandu-si usor capul,dar acum sunt foarte fericit e vina ta si o lua in brate strangand-o foarte tare.Incepuse sa lacrimeze si o strangea din ce in ce mai tare.
-Imi pare rau ,spuse el balbait, te-am cunoscut astazi de dimineata dar simt parca ne-am cunoaste de o viata intreaga, simt deja multe pentru tine...spuse el din ce in ce mai incet la urechea fetei.
Isi ridica privirea inlacrimata si observa stralucirea fetei...simtea ca-l poate vindeca de orice rana.Isi dorea sa o tina in brate pentru totdeauna.
Afara incepuse sa se inoreze si picaturile mari de ploaie se loveau de pamant.Baiatul era ud loarca dar nu voia sa-i dea drumul fetei.Hotarase sa stea in mijlocul strazii pustii.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Vin Iun 11, 2010 10:25 am

Lucy il imbratisa si ea , mangaindu-l pe spate pentru a-l linisti . Ii vazuse lacrimile si fara sa intrebe sau sa adauge ceva ii saruta pleoapele , dorbindu-i cu delicatete lacrimile cristaline . Nu conta ca si ea era uda , se gandea doar la cum sa-l linisteasca pe Shin kun . Intelegea tot ce spunea el , stia cum era sa nu fie dorita de nimeni si stia cum era sa fie total singura .
- Shin kun , sunt langa tine si promit sa nu te supar . Iti voi fi cea mai buna prietena , ok ? Stiu cum e sa fii complet singur fara ajutor si nu vreau sa treci prin asta sau sa mai trec eu . Haide , linisteste-te , bine ? sopti ea impaciuitor . Shinichi era adorabil si isi dadea seama ca o persoana sincera cum era el avea intotdeauna de suferit .

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Love room~Happy world!   Vin Iun 11, 2010 11:48 am

Baiatul voia cu orice pret sa no supere pe micuta Lucy-chan dar se simtea neajutorat, voia sa scape cat mai repede de sentimentul acela enervant si trist.Dar nu rezista si simtea cva niciodata nu reusise sa spune cuiva tot ce simtea.Isi pierduse echilibrul si cazu in genuchi.Lacrimile ii curgea siroaie si se contopeau pe fata baiatul cu pictaturile de ploaie.Se simtea prost voia doar sa nu o sperie cu micuta si delicata fata.Gadurile lui erau triste dar euforia de dinauntrul sau il mai calma.Vocea dulce a fetei il linistii complet...se simtea gol pe dinauntru dar inima lui era fericita.
-Hai Lucy-chan! si facu o fata de catelus.Nu ai cum sa ma superi spuse acesta zambind,esti prea dulce si imi pare rau ca am avut aceasta iesire.Dar tu ce ai patit? Cine a putut sa raneasca o fiinta asa finuta si fragila ca tine?Eu-eu nu vreau sa te speriu sau sa te supar...intelegi?Esti deja o fiinta speciala pentru mine si ar fi ultimul lucru pe care l-as face ...

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos

Love room~Happy world!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 12Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Subiecte similare

-
» Pitbull-Hotel Room Service
» Doza de has :)) I love this clip, sper sa va placa
» Premii World Cup
» Celestial-World