~ Welcome everybody ! Have fun here with us ! ~

AcasaAcasa  CalendarCalendar  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

Impartiti | 

Who wants Ichigo ?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 24 ... 47  Urmatorul
AutorMesaj
Node Layla
Admin

Data de inscriere: 02/05/2010
Varsta: 19
Localizare: Ploiesti

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Mier Sept 08, 2010 9:16 pm

- Ichigo , Ichigo , Ichigo ! Ii sopteam numele , mergand in urma lui cuminte si ascultatoare . Era mult mai deschis acum decat inainte . Daca cream atmosfera potrivita , eram sigura ca ar fi putut chiar sa ma sarute si asteptam momentul acela cu nerabdare si totusi avand si o mica stare de neliniste .

Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you .
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.magicnight.rpgdynasty.net
Ayumi Kawazaki

Data de inscriere: 09/06/2010
Varsta: 17

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Mier Sept 08, 2010 9:19 pm

Am privit cerul,oprindu-ma brusc.M-am intors la ea si am curpins-o total.Ceva imi spunea ca asta doreste...si asta doream si eu.Am sarutat-o putin mai scurt pt. ca ma inrosisem puternic la fata apoi lunad-o iar inainte strangadu-i mana puternic.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Mier Sept 08, 2010 9:22 pm

off : omg deci....wow:o vreau si eu:(((((((((((((((((((((((((((((((((( ichigoooo:(((((((((((((((( prea dulceeee

Eu am ramas pe loc in schimb pentru ca niciodata nu visasem ca acea clipa acea sa vina atat de repede . Ma sarutase . Fara sa ii impun eu . Ma sarutase el , din propria lui initiativa . Eram blocata , rosie , inima imi batea mai puternic decat oricand si mai presus de toate eram mai fericita decat imi amintisem ca fusese in intreaga mea viata . Era un sentiment puternic .

Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you .
Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Mier Sept 08, 2010 9:28 pm

M-am oprit vazand ca Layla nu merge.M-am intors la ea, avand privirea umbrita.Mi-am scos mainile din buzunar si am luat-o in brate.Nu am spus niciun cuvant am mers incet cu ea in brate.Afara nu incepuse inca ploaia.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Joi Sept 09, 2010 3:39 pm

- Tu....am soptit , ridicand privirea si zambind larg . Imi dadusera lacrimile pur si simplu si acum curgeau pe obrajii inrositi . Niciodata nu-mi imaginasem ca o sa ajung sa plang de fericire sau ceva asemanator . Tu...am soptit din nou , strangandu-mi mainile la piept . Nu-mi puteam opri nici lacrimile precum nici nu ma puteam opri sa il privesc .

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Joi Sept 09, 2010 5:14 pm

Am mers in tacere mult timp de parca voiam sa ma ratacesc undeva in acea padure,sa raman singur cu layla,pentru totdeauna.Ar fi fost minunat.Dar este oricum minunat...pentru ca stiu ca oricum voi fii cu ea mereu.Este un sentiment frumos.I-am sters usor lacrimile fara a ma uita la ea.
-Nu plange...nu ai dece.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Joi Sept 09, 2010 5:20 pm

- Sunt lacrimi de fericire . Stiu ca sunt prostuta , dar tu ... tu m-ai sarutat singur . Deci e motiv destul sa fiu foarte fericita , nu , cea mai fericita . Nu crezi ? Mi-am lasat usor capul pe pieptul lui si i-am ascultat in tacere bataile inimii .

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Joi Sept 09, 2010 5:35 pm

M-am oprit si m-am pus in genuchi.Am inghitit in sec si am fixat-o pe Layla cu privirea tinand-o de ambii umeri.
-Stiu ca nu ma pricep si ca nu sunt genul si ca nu am sa fac asta prea des poate nu am so mai fac niciodata dar...Te..t-e iubesc! am spus eu cazand in cele din urma pe spate.Nu am lesinat...sper!

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Joi Sept 09, 2010 5:42 pm

Am cazut in genunchi langa el si l-am privit prelung , intrebandu-ma daca era posibil sa spuna asa ceva el . Si era posibil pentru ca eram sigura ca nu visam , asa ceva mai ales nu . L-am imbratisat puternic , strangandu-l in brate si refuzand sa-i dau drumul de parca viata mea ar fi depins de asta .
- Te iubesc ! am spus tare si raspicat . Si nu e nevoie sa mi-o spui sau sa mi-o arati , n-am sa-ti cer asta niciodata , e suficient daca imi permiti mie sa o fac . Pentru ca stiu ca in sufletul tau , simti la fel . Te iubesc , Ichigo ! Mai mult decat orice !

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Joi Sept 09, 2010 5:50 pm

Am rosit puternic si avea ochii mari.Nu am putut misca niciun deget ramanand in acea pozitie pret de cateva minute.Apoi am imbratisat-o usor ridicandu-ma si ajutand-o sa se ridice.Am luat-o inaintea ei ajungand in tabara.Aveam mainile la spate dupa gat,pozitia mea vesnica.
-Ne! Haide Layla intarziem la focul de tabara!
Off:La focul de tabara discuta "diabolicele " planuri.

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Joi Sept 09, 2010 5:52 pm

off : daaa:)) si ajung numai ei doi in detentie asa kawaiii Smile)))

I-am scos limba , grabind pasul . Chiar daca era acelasi Ichigo , in acea seara , sub marturia lunii si a minunatelor stele obtinusem o victorie , poate cea mai grozava dintre toate . Ma sarutase . Erau cele mai importante momente ale mele , impreuna cu el . Nu aveam sa uit . Nu aveam cum .
- Vin acum , Ichi kun . Nu te mai grabi asa . Unde e focul de tabara ?

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Joi Sept 09, 2010 6:05 pm

-In primul rand pentru numele lui D-zeu nu-mi mai spune Ichi.In al doilea focul este langa pasune,am spus eu cascand pana la lacrimi.Haide!Am mers tot inaintea ei.Am ajuns in sfarsit la focul de tabara.Fetele si baietii stateau separati pe cate doua bancute din busteni.Dragut,clasic si tipic!

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Joi Sept 09, 2010 6:25 pm

L-am ciupit de obraji tragandu-l pana cand am fost satisfacuta .
- Ce sa nu mai fac ? am marait la el , razand . Ichi kun . Ce sa nu mai fac ? L-am tras si mai tare de atat . Era atat de amuzant .

Sus In jos
Ayumi Kawazaki

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Joi Sept 09, 2010 6:31 pm

Aveam o fata enervata pana la cer.I-am luat mana de pe obrazul meu.
-Nu sunt o jucarie sa stii! Sunt o fiinta fie! am spus eu lovind-o usor cu degetul pe frunte.A intervenit insa Kuro la timp tragandu-ma pe banca baietiilor.Acestia au inceput sa vorbeasca despre un fel de tradietie...ceva de genul o farsa in prima noapte.Bun! Clar nu am inteles nimic!

私は私の心になりたいと私はあなたのものよ
Sus In jos
Node Layla
Admin

MesajSubiect: Re: Who wants Ichigo ?    Joi Sept 09, 2010 6:50 pm

M-am dus inspre fete , chicotind in sinea mea , multumita de intorsatura situatiei . Avea sa fie interesant . Pentru ca noaptea asta nu avea sa treaca asa pur si simplu . Am fost numita sefa lor pentru ca cel mai probabil Ichigo avea sa fie numit seful lor . Asta era mai mult decat perfect . Am pus la cale fel de fel de planuri sadice si amuzante , dar nimic nu se compara cu rasetele lor . Nu aveau sa ne invinga insa .

Sus In jos

Who wants Ichigo ?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 47Mergi la pagina : Inapoi  1, 2, 3 ... 24 ... 47  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Dark Blue :: Dark Blue RPG :: Tari straine-