|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Node Layla Admin

Mesaje: 1373 Data de inscriere: 02/05/2010 Varsta: 19 Localizare: Ploiesti
 | Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Sam Noi 27, 2010 5:53 pm | |
| I-am intins mana pentru a mi-l pune pe deget , ghemuindu-ma in bratele lui , cu chipul pe pieptul lui , ascultandu-i inima batand nebuneste ca a mea . I-am luat mana si am pus-o langa locul unde imi batea inima pentru a-i arata cat de tare se misca , in ritm cu a lui . - Conteaza Ichigo , orice gest de-al tau conteaza , orice zambet conteaza , orice spui conteaza . Inima asta o iubeste pe a ta pe vecie . Sunt legate in ceva ce nu se va scinda niciodata . Oricat de mult ma vei indeparta , nu vei putea s-o faci total . Normal ca vreau sa fiu logodnica ta . _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Sam Noi 27, 2010 6:02 pm | |
| Voia sa fie a mea! Eram atat de fericit.Este cea mai frumoasa seara noapte si aniversare din viata mea. -Layla...am zis eu strangand-o in bratele mele si prinzandu-i mana de asemene si tinandui-o pe inima mea.Da,suntem,impreuna pentru totdeauna,Layla! |
|
 | |
Node Layla Admin

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Sam Noi 27, 2010 6:08 pm | |
| - Niciodata sa nu te indoiesti de asta . De cand ne-am cunoscut , am fost impreuna . Nu vad de ce s-ar schimba asta acum . I-am sarutat usor gatul , apasand usor mana pe pieptul lui si strangandu-i-o pe cealalta care se afla pe pieptul meu . Simti ? Am soptit , inchizand ochii . I-as fi spus multe lucruri daca nu m-ar fi doborat oboseala . Capul mi-a cazut usor pe spate in vreme ce somnul ma facea prizoniera lui . _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Sam Noi 27, 2010 6:20 pm | |
| -Niciodata...am zis prinzandu-i capul si ridicand-o in brate la mine adormind cu ea pe piept.Am inchis ochii zmabind si adormisem aproape instantaneu.A fost cel mai tare majorat...exact asa cum trebuia sa iasa. |
|
 | |
Node Layla Admin

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Sam Noi 27, 2010 6:31 pm | |
| Restul noptii l-am petrecut aproape de inima lui , fara a misca , nedorind sa intrerup acel moment cu adevarat magic . Pentru ca nimic nu avea cum sa descrie mai bine ceea ce se intampla acolo . Era ziua lui si tot eu primeam cadourile . Fiecare clipa petrecuta alaturi de el era cu adevarat magica .
_________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Sam Noi 27, 2010 6:55 pm | |
| Fusese cu adevarat un majorat salbatic.Asa cum nu credeam ca il voi avea.Speram sa stau linistit intr-o sala de antrenament sau jucandu-ma un joc video nou.Da! Dar stii ce? A fost perfect asa! Am fost alaturi de Layla mereu nici nu aveam parca nevoie de altceva. |
|
 | |
Node Layla Admin

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Sam Noi 27, 2010 7:05 pm | |
| Dimineata care veni aduse zambetul adanc pe chipul meu . Acolo avea sa ramana o buna bucata de timp . L-am sarutat pe frunte si m-am ridicat de langa el , cascand prelung si totusi delicat . Nu prea dormisem noaptea trecuta . Am ramas langa fereastra , tragand usor perdeaua doar pentru a privi soarele , ramanand apoi blocata cu ochii pe inelul meu de logodna . Nici ca-mi puteam dori mai mult de la viata . _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Sam Noi 27, 2010 7:41 pm | |
| M-am rostogolit somnoros din pat si caznd din el si ajungand pana la picioarele Laylei. -Ohayo...Uhmm chilotei negrii? E duminica azi ne? Am zis amuzat ridicandu-ma si sarutand-o. |
|
 | |
Node Layla Admin

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Sam Noi 27, 2010 7:46 pm | |
| - Iti dai seama de zi dupa ce lenjerie port ? l-am intrebat , razand ca o nebuna , sarutandu-i de asemenea buzele . Am simtit fiori , dandu-mi seama ca de fapt imi era chair frig . Esti un obraznic , l-am apostrofat , ciupindu-l de obraz . _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Sam Noi 27, 2010 8:11 pm | |
| Am zmabit usor dandu-i hanoracul meu. -Mda...Sunt un obraznic pe care probabil il iubesti nu? am zis amuzat si razand.Si da dupa asta imi dau deobicei seama...am zis eu inca razand ca un nebun.Little! |
|
 | |
Node Layla Admin

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Sam Noi 27, 2010 8:16 pm | |
| I-am atins nasul , chicotind si strangandu-mi hanoracul lui in jurul meu . Parfumul lui era impregnat in tesartura , lucru ce ma facu sa inchid ochii si sa ma pierd in caldura pe care o emana . Mi-am dus manecile la chip , frecandu-mi obrazul usor de bluza . _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Dum Noi 28, 2010 9:11 pm | |
| Am zambit amuzat,mai apoi chicotind vesel.Era dimineata perfecta razele soarelui care ii atingeau fiecare bucatica a corpului ma faceau oarecum gelos. -Esti frumoasa! am soptit eu la urechea ei.
Ultima editare efectuata de catre Ayumi Kawazaki in Mier Dec 01, 2010 4:22 pm, editata de 1 ori |
|
 | |
Node Layla Admin

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Lun Noi 29, 2010 7:46 am | |
| Am deschis ochii , rosind prelung si chicotind . Nu stiu ce se intampla cu inocentul meu Ichigo in ultima vreme , dar numai inocent nu era . Facusem eu asta ? Daca da , atunci chiar trebuia sa fiu mandra de mine . Fara sa dau drumul hanoracului care ma facea sa ma simt atat de bine , am intins mana spre chipul lui , mangaindu-l cu delicatete , temandu-ma ca aveam sa-i deteriorez trasaturile atat de dulci . - Micutule , te-ai maturizat , am soptit , privindu-l mai mult decat staruitor . _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Mier Dec 01, 2010 4:24 pm | |
| Am lasat chipul putin in jos si razand. -Eu? Niciodata! Asa am fost mereu...am zis eu chicotind.Heheee cica am 18 ani? Mii dai? Sau par mai micut? |
|
 | |
Node Layla Admin

| Subiect: Re: Who wants Ichigo ? Mier Dec 01, 2010 5:25 pm | |
| - Esti mai mare decat mine , mai taci , l-am tachinat , ciupindu-l de nas si curbandu-mi buzele intr-o strambatura amuzanta . Esti matur . Si ai mai crescut cu un an , scumpule . Cum te simti ? Am clipit des , chicotind . Imi era atat de drag de el si de copilariile lui . _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
|