|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Ice Love... Sam Noi 27, 2010 5:31 pm | |
| off:=))))) dodododaaa sigurr=)) inocenta pe naiba
Am zambit amuzata.Mi-am plimbat amuzata limba prin gura. -ha? Dar nu sunt acele...acele tipe! Eu sunt speciala de aceea sentimentul trebuie sa fie probabil diferit de cel pe care l-ai simtit atunci.Mult mai placut adica am zis lasandu-ma jos.Stii ca nu o fac pentru ca trebuie si pentru ca vreau..acum,mai bine taci! Eu vreau am zis eu continuand. |
|
 | |
Node Layla Admin

Mesaje: 1373 Data de inscriere: 02/05/2010 Varsta: 19 Localizare: Ploiesti
 | Subiect: Re: Ice Love... Sam Noi 27, 2010 5:53 pm | |
| off : pastrez aparentele taci acolo  )) omg o chelesc pe yumi  ) Am privit-o ciudat , pur si simplu surprins , nestiind ce sa-i zic . Doamne sfinte , iarta-ma . Nu ma asteptasem la acea reactie , chiar deloc . Si totusi n-am mai oprit-o pentru ca avea dreptate , chiar se simtea diferit si repet imi placea . Si totusi . Mi-am muscat buzele pentru ca nu-mi permiteam sa tip acolo . Desi era locul ales de mine . In fine . Mana mea in loc sa-i atinga chipul se pierdu in parul ei , tragandu-l usor , Dumnezeu stie de ce . _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Ice Love... Sam Noi 27, 2010 6:00 pm | |
| Incercam sa fac cat mai bine desii era prima oara cand faceam asta.Se simtea placut fiind legat de Hitsugaya desii pentru nimeni altcineva nu as fi facut asta.Am zambit usor si oprindu-ma.Am zambit si mai larg cand am vazut cat de bine se simtea.Stiam ca-i va placea,eram sigura! Nu pentru ca o mai facusem.Caci nu o mai facusem.Eram incepatoare spre deosebire de el... |
|
 | |
Node Layla Admin

| Subiect: Re: Ice Love... Sam Noi 27, 2010 6:06 pm | |
| off : si eu ce dracu sa-i fac asteia? o chelesc:((((( sunt asa baka nush sa fac nimic .
Am tras-o cu forta in sus , patrunzand-o fara a pierde vremea cu preludiul , ma simteam prea excitat pentru a mai avea rabdare . O strangeam langa mine , facand miscari circulare in vreme ce mainile mele ii atingeau fiecare particica a corpului , mai mult sanii ce-i drept . Cum de ajunsesem atat de idiot incat sa o fac a mea intr-o toaleta ? Era vina ei . _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Ice Love... Sam Noi 27, 2010 6:17 pm | |
| Scoteam acele sunete care nu pot fii descrise decat daca le auzi.Incercam sa nu tip prea tare avand in vedere ca eram intr-un mall plin de oameni si copii.Da in fine cui ii pasa.M-am ridicat la nivelul lui eu prinzandu-mi picioarele in jurul taliei lui tinandu-ma cu mana de usa si incercand sa nu fac prea multa galagie. |
|
 | |
Node Layla Admin

| Subiect: Re: Ice Love... Sam Noi 27, 2010 6:31 pm | |
| off : ma duce cu gandul la o maimuta sa mor eu =))))))))))))))))))))) trecem peste
O sarutam disperat , uitand de mine si concentrandu-ma doar asupra ei . Ii strangeam sanii in palme , chiar daca stiam ca probabil ar fi durut-o . Nu eram atent la detalii . Ii muscasem gatul deja de cateva ori , uitand de faptul ca era totusi pielea ei . Ma comportam ca un animal . Si continuam sa ma misc cu aceleasi miscari rapizi si circulare , patrunzatoare . Nu-mi pasa daca tipa si afla intregul Mall ceea ce faceam noi . Era treaba noastra nu a lor . _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Ice Love... Sam Noi 27, 2010 6:53 pm | |
| off=))))) reaoooo!
Eram atat de uimita ,placut uimita adica. Nici nu stiam cum sa ma abtin sa nu tip.Mi-am dus aratatorul in gura muscandu-l si tinand ochii inchisi.Il sarutam salbatica pe Hitsugaya uneori cand reuseam sai prind buzele muscandu-le usor atunci cand reuaseam si zambind si privindu-l asa cum stiu ca-i placea dorind sa-l intarat mai mult. |
|
 | |
Node Layla Admin

| Subiect: Re: Ice Love... Sam Noi 27, 2010 7:00 pm | |
| Am intrat cu totul şi am început să ma mişc mai încet, apoi grăbind ritmul. Nu-mi puteam opri gemetele auzindu-le pe ale lui Yumi care erau ca o melodie dulce pentru urechile mele . Contactul trupurilor noastre era pe cat de dur , pe atat de dulce . _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Ice Love... Sam Noi 27, 2010 7:39 pm | |
| Simteam cum se misca inauntrul meu atat de puternic,de ferm,de dulce si violent.Adoram asta.L-am tras aproape de mine schimband pozitia.Placerea fiind prea mare nu am putut sa mi abtin un geamat puternic,dar noroc ca nu era nimeni in jur. |
|
 | |
Node Layla Admin

| Subiect: Re: Ice Love... Sam Noi 27, 2010 7:44 pm | |
| I-am pus mana la gura , buzele mele curbandu-se intr-un zambet ciudat pe masura ce atingeam punctul culminant . Daca cineva mi-ar fi spus ca asa ceva avea sa se intample vreodata , nu as fi crezut . In niciun caz . - Yumi....shhh . _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Ice Love... Sam Noi 27, 2010 8:10 pm | |
| Mi-am inchis ochii muscandu-mi buza.Ii simteam mana pe gura mea si nu puteam sa scot nici-un sunet.Transpirasem toata si nu stiam ce sa mai fac fiind super incitata voiam mai mult si mai mult.La punctul culimnant mi-am lasat usor capul pe spate eliberandu-ma de mana lui si scotand un sunet pe departe cel mai azurzitor. |
|
 | |
Node Layla Admin

| Subiect: Re: Ice Love... Sam Noi 27, 2010 8:14 pm | |
| Nu aveau cum sa o cert pentru ca nici eu nu eram in stare sa ma abtin , fiind departe cel mai galagios . Dupa ce am atins punctul inalt al actului , am sarutat-o prelung pe frunte , tinand-o in bratele mele ca pe un copil , incercand parca sa o protejez . De ce anume ? Cel mai probabil de mine . _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Ice Love... Dum Noi 28, 2010 8:49 pm | |
| Am ramas pe umarul lui tinandu-l strans in brate.Rasuflam din greu ca dupa un efort foarte mare...A da! Stai chiar asta fusese un efort atat de placut ca nici Dumnezeu na cunoscut fericirea mea de atunci. |
|
 | |
Node Layla Admin

| Subiect: Re: Ice Love... Lun Noi 29, 2010 7:43 am | |
| off :  ))) yumi incepe sa prinda gustul aiurea tembela=)) da stie ea ce stie  ) Am ramas cu ea in brate inca vreo jumatate de ora , privindu-i chipul aparent linistit . Daca nu ar fi inceput sa se faca racoare , probabil ca nici nu m-as fi miscat , dar sa raceasca Ayumi ar fi fost ultimul lucru care ne-ar fi trebuit . Am sarutat-o pe frunte si i-am intins hainele . - Haide , e tarziu micuto ! _________________ Don't worry about tomorow , just look up to the day that's just in front of you . Don't cry for tomorow , just smile for today . Don't be sad , everything will work just fine if you want to . Don't get used to be alone . Smile and laugh for you . |
|
 | |
Ayumi Kawazaki

| Subiect: Re: Ice Love... Mier Dec 01, 2010 4:22 pm | |
| Am zambit amuzata si am luat hainele rosind. -Nu te uitaa! am zis eu chicotind.M-am imbracat foarte repede m-am scuturat putin si am zambit larg.Nee mergem sa mai mancam ceva? |
|
 | |
|